Úterý Duben 23 , 2024

Kde nás najdete?

Jílovská 1167/71a
142 00 Praha 4

50°1'24.222"N, 14°25'41.877"E
Možnost parkování a bezbariérového přístupu zajištěna

V případě osobní nepřítomnosti advokáta v sídle kanceláře lze zanechat vzkazy na recepci v budově sídla v zalepené obálce (jsou k dispozici).

 

 

 

Příjezd / přístup

autem:

1) ulicemi Novodvorská → Vavřenova → Filosofská, po 200 metrech za zastávkou MHD a za druhým přechodem pro chodce odbočit vlevo na chodník přes dopravní značku „zákaz vjezdu mot. vozidel“ s tabulkou cca 50 metrů po chodníku k oplocenému areálu s parkovištěm vlevo (třípatrová bílá budova)

2) ulicí U koupadel / Nad Koupadly / Filosofskou , po cca 800 m za odbočkou do ulice Na dlouhé mezi a nápisem „pozor děti“ na silnici na přechodu pro chodce odbočit vpravo na chodník přes dopravní značku „zákaz vjezdu mot. vozidel) s tabulkou cca 50 metrů po chodníku k oplocenému areálu s parkovištěm vlevo (třípatrová bílá budova)

-pozn.: parkování pro klienty zajištěno, v recepci se ohlásí jako návštěva AK. Vjezd na parkoviště je uzavřen mezi 7-8 hod. ranní ve dnech školního vyučování z důvodu bezpečnosti dětí - tehdy je nutné parkovat v přilehlých ulicích.

- POZOR: přes označení poštovní adresy ulice „Jílovská“ není z této ulice k AK možný přímý příjezd motorovým vozidlem; v případě najetí do ulice Jílovské doporučujeme projet ji až na konec do křižovatky s Vavřenovou a Údolní (vedle Úřadu práce a Billy), dále doleva ulicí Vavřenovou a Filosofskou ad 1)


MHD (od 1.9.2012):
1) autobus MHD č. 121 (z Budějovické/Nádraží Bráník) do zast. „Filosofská“, poté 50 metrů po chodníku kolmo k silnici do sídliště k základní jazykové škole „Filosofská“ k oplocenému areálu s parkovištěm vlevo (třípatrová bílá budova naproti škole). Doporučeno i pro osoby se ztíženou možností pohybu, spoje jsou střídavě vhodné pro vozíčkáře.

2) autobusy MHD (z Kačerova) 106, 196 do zast. „Jílovská“, poté ulicí Jílovskou směrem do sídliště (jako k Úřadu práce) asi 300 metrů, na křižovatce Jílovská/Údolní pokračovat v přímém směru cca 300 metrů po chodníku, označeném jako stezka pro pěší vlevo podél zeleného paneláku č.p. 1165/1162 směrem k základní jazykové škole „Filosofská“ k oplocenému areálu s parkovištěm vpravo (třípatrová bílá budova naproti škole).

3) autobus MHD (z Chodova, sídliště Lhotky) 197 do zast. „Jílovská“, poté ulicí Jílovskou směrem do sídliště (jako k Úřadu práce) asi 300 metrů, na křižovatce Jílovská/Údolní pokračovat v přímém směru cca 300 metrů po chodníku, označeném jako stezka pro pěší vlevo podél zeleného paneláku č.p. 1165/1162 směrem k základní jazykové škole „Filosofská“ k oplocenému areálu s parkovištěm vpravo (třípatrová bílá budova naproti škole).

4) autobusy MHD (ze Smíchovského nádraží) 196, 197 do zast. „Jílovská“, poté ulicí Jílovskou směrem do sídliště (jako k Úřadu práce) asi 300 metrů, na křižovatce Jílovská/Údolní pokračovat v přímém směru cca 300 metrů po chodníku, označeném jako stezka pro pěší vlevo podél zeleného paneláku č.p. 1165/1162 směrem k základní jazykové škole „Filosofská“ k oplocenému areálu s parkovištěm vpravo (třípatrová bílá budova naproti škole).

5) autobus MHD (z Nádraží Bráník) 106  do zast. „Jílovská“, poté ulicí Jílovskou směrem do sídliště (jako k Úřadu práce) asi 300 metrů, na křižovatce Jílovská/Údolní pokračovat v přímém směru cca 300 metrů po chodníku, označeném jako stezka pro pěší vlevo podél zeleného paneláku č.p. 1165/1162 směrem k základní jazykové škole „Filosofská“ k oplocenému areálu s parkovištěm vpravo (třípatrová bílá budova naproti škole).

pěšky:

Kancelář je situována v třípatrové bílé budově bývalých jeslí naprosti jazykové ZŠ „Filosofská“. Budova je snadno bezbariérově dosažitelná např. 5 minutami pěší chůze od KC Novodvorská, Úřadu práce nebo OD Billa.